Arıklı Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.20-14.40
Isınma: kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza Kiziltepeden özel Öğretmen Servisiyle ücretli ulasim saglanabilmektedir. yaklasik 45 dk suren bir yolculugun ardindan okulumuza ulasilabilmektedir
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ariklio.meb.k12.tr

Adres - ARIKLI MAH. ARIKLI KÜME EVLERİ ARIKLI ORTAOKULU VE IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 219 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :Tam Gün (Gündüz)

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza Kiziltepeden özel Öğretmen Servisiyle ücretli ulasim saglanabilmektedir. yaklasik 45 dk suren bir yolculugun ardindan okulumuza ulasilabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 43km